Wednesday 4 May 2011

Fennesz 7 Mayıs'ta İstanbul'da !


Merhabalar !

Her zaman kendi konserlerimizi duyuracak değiliz tabi ki ! Elektronik, glitch , ambient gibi tarzlarda önemli işler yapan ve pek sevdiğimiz Fennesz'in ülkemize gelmesi sebebiyle 6 Mayıs'te Peyote'deki The Samuel Jackson konserinden bir gün sonra kendisini dinlemeye gidiyor olacağız .

Fennesz önemli çıkışını 2001’de çıkardığı çıkardığı “Venice” albümüyle yaptı. Laptoplarda kullanılan birçok software programı aykırı biçimlerde kullanarak hatta bozarak ürettiği elektronik seslerin, gürültülerin arasına kırılgan melodiler yerleştirdiği besteleri ilham ve yön verici oldu. Bu yaklaşım bir çok farklı müzikal gelenekten gelen sanatçıların dikkatini çekti. Doğaçlama müzik ustası Keith Rowe, black metal grubu Ulver, karizmatik ses David Sylvian, Japon müzisyen Ryuichi Sakamoto, eklektik vokalist Mike Patton, alternatif country grubu Sparklehorse bugüne dek 4 stüdyo albümü çıkaran Fennesz’in gerek stüdyo kayıtlarında gerekse canlı performanslarda ortaklığa girdiği isimlerden bazıları.


Türkiye’deki hayranları ile buluşacağı Borusan Müzik Evi’ndeki 7 Mayıs konserinde Fennesz’e Berlin’li electronica grubu Rechenzentrum’dan tanınan video sanatçısı Lillevan görselleriyle eşlik edecek.

Tarih: 7 Nisan 2011 Cumartesi
Kapı Açılış: 21:00
Performans Başlangıç:21:30

Biletler Biletix’te ve konser günü kapıda satışta
Bilet Bedeli: 20 TL


Bekleriz !

No comments:

Post a Comment