Wednesday 14 April 2010

Kokomo (ALM) / NEKİZM (TR) @ Peyote 16 Nisan


Hepinizi bekliyoruz !

Kokomo (ALM) / NEKİZM (TR) @ Peyote 16 Nisan

Kokomo, Almanya’dan bir enstürmental rock grubudur. Kokomo güzel melodileri olan , post rock tabanlı ve indie müzik esintili dans ritimleriyle de betimlediği dev müzik duvarını, olabildiğince çok yerde çalarak insanlara sunmak istiyor. Kokomo tekerleği yeniden icat etmediğinin farkında olmakla beraber, kendi yarattıkları şeylerin bazen farklı olduğunu düşünerek eğlenmeye çalışıyor.


2009’un sonunda İngiltere turnesine çıkan Kokomo, bunun dışında birçok ülkede çaldı. God is an Astronaut, This Will Destroy You, Junius, Caspian, Khuda ve Errors ise beraber çaldıkları gruplardan bir kaçı. Nisan’da başlayacakları Avrupa turnesinin son durağı olarak 16 Nisan’da, B Yüzü'nün katkılarıyla Peyote’de olacaklar . Kokomo'dan evvel deneysel tınılarıyla Nekizm bizleri ısındıracak.

2006'daki kuruluşundan bu yana kadrosunda kimi devinimlere uğrayan Nekizm, şu anda Alican Aramacı, Alican İpek, Cem Kayıran ve Yankı Bıçakçı'dan oluşmaktadır. Yoğun ve yüksek tansiyonlu riffleri, deneysel tınılarla kimi zaman iniş ve çıkışlarla birleştiren Nekizm, son zamanlarda yaptığı müziğe daha farklı açılardan bakarak eski olarak nitelendirebileceğimiz kimi şarkılarında da yeniliklere gitti. Nekizm kelime olarak hiçbir şey ifade etmediği gibi, yüzlerce anlama da gelebilmektedir.

myspace.com/kokomoband
myspace.com/nekizm

http://www.facebook.com/event.php?eid=111732568837069&ref=ts

No comments:

Post a Comment