Monday 28 February 2011

B Yüzü #97 : Neo-Psychedelia


Merhabalar,

Hemi Behmoaras İstanbul topraklarına tekrardan ayak bastı ve ayağının tozu ile Açık Radyo'da ! Psychedelic müziğin yeni temsilcileri ve yorumcuları 97.programda sizlerle !

B Yüzü her salı gecesi 12'de 94.9 Açık Radyo'da.

byuzu.blogspot.com
buyuz09@gmail.com

Wednesday 16 February 2011

Star Slinger (UK) w/ Sami Baha (TR)


31 Mart // Arkaoda

Star Slinger (UK)
Sami Baha (TR)

warm-up: Gün Erdoğdu

20:00

B Yüzü hava durumu: Baharın ilk sıcak hava esintisi İngiltere’den geliyor! Nasıl mı ? Sıcaklık, enstürmental hip-hop ve chillwave şeklinde Manchester’lı Darren Williams’ın , soul ve funk ilhamlı projesi Star Slinger ile mart ayının son günü bizleri eğlenmeye çağırıyor.

Her parçası ile Pitchfork’ta yer almayı başaran, The Go! Team, Ratatat gibi bir sürü isimle beraber çalan ve Teams ile beraber yaptığı ortak proje ile Washed Out, Best Coast gibi önemli isimlerin plaklarını çıkaran label Mexican Summer’dan bir plak çıkaran Star Slinger size güzel vakit geçirmekten başka bir şey vaad etmiyor!

Star Slinger öncesi ise Konyanın ovalarından Ankara’nın karlı dağlarına çıkan oradan İstanbul’un herhangi bir tepesine atlayan yer yer enstürmental hip hop yer yer elektronik tınılarıyla Sami Baha bizlerle olacak. Gecenin DJ’i ise kanaat önderiniz Gün Erdoğdu.

http://starslinger.net/
http://myspace.com/zamibaha
http://byuzu.blogspot.com/