Tuesday 30 November 2010

B Yüzü 84. Program : Konugumuz "Kırık Çizgi"


Kırık Çizgi'den Murat Tülek herkese selam eder:

Merhaba!

Bu akşam, Açık Radyo'da yayınlanan "B Yüzü" adlı programa, Kırık Çizgi'yi temsilen katılacağım. Son EP'mizi ve sevdiğimiz şarkıları çalacağız. Saat 24:00 te başlıyor. http://www.acikradyo.com.tr/
adresinden dinleyebilirsiniz.

byuzu.blogspot.com
byuzu09@gmail.com
myspace.com/kirikcizgi

Monday 15 November 2010

B yüzü seksen ikinci program: Kurban Bayramı Özel

Merhabalar,

B yüzü'nün 16 Kasım Salı gecesi yayınlanacak olan programı, kurban bayramının ilk gününe geldiği için bayram özel yayını yapmaya karar verdik. Show TV'nin ya da Kanal D'nin ya da Flash TV'nin ya da herhangi bir kanalın bayram özel yayınlarından farksız, birçok ünlü sanatçının katılacağı, şenlikli, dansözlü, yarışma programlı bir yayın yapıyoruz. B yüzü herkese iyi bayramlar diler.

B yüzü her salı gecesi 12'de 94.9 Açık Radyo'da iyi bayramlar diler.

byuzu09@gmail.com

Monday 8 November 2010

B yüzü seksen birinci program: Okulluyuz


Herkese merhabalar,

B yüzü'nün öğrencilerden oluşan programcıları sizlerden özür diliyor. Vize haftası sebebiyle, çarşamba sabahı erkenden kalkıp sınava gireceğimiz için salı gecesi canlı yayın yapamayacağız. Ama sizi unutmadık tabii ki! Size özel, güzel, insanın içini kıpır kıpır eden, insanı heyecanlandıran, kendinden geçiren, üniversite öğrencilerine vizelerine çalışmak için enerji aşılayacak, şahane, gıcır gıcır, mis gibi bir playlist hazırladık. Evet B yüzü'nün 9 Kasım Salı gecesi yayınlanacak programında biz olmayacağız, şarkılar olacak.

Sevgiler,

B yüzü.

Monday 1 November 2010

B yüzü sekseninci program: Özel yayın!

Herkese selamlar,

Evet B yüzü 2 Kasım Salı gecesi 80'inci programını yapıyor. Süprizlere gebe, eğlenceli ve NOSTALJİK bir program olacağını belirtelim şimdiden.

B yüzü her salıgecesi 12'de 94.9 Açık Radyo'da.

byuzu09@gmail.com