Tuesday 28 September 2010

B yüzü yetmiş beşinci program: Demonation Festivali

Herkese merhabalar,

B yüzü'nün 28 Eylül Salı gecesi yayınlanacak olan 75'inci programı Bant dergisinin düzenlediği Demonation Festivali'ni konu ediyor. Festivalde çalacak grup ve sanatçılardan parçalar dinleyeceğimiz program her salı gecesi olduğu gibi 12'de 94.9 Açık Radyo'da.

byuzu.blogspot.com
byuzu09@gmail.com
demonationfest.com

Monday 13 September 2010

B Yüzü Yetmişüçüncü Program : Konuğumuz "soundcollage"


Merhabalar,

B Yüzü yetmişüçüncü programına deneysel,lo-fi ve elektronik tınılarıyla Özcan Ertek ve solo projesi soundcollage'ı konuk ediyor. 19 Eylül pazar günü B Yüzü'nün, Arkaoda'da düzenleyeceği Chad Valley konserinden hemen evvel sahne olacak alan soundcollage bizlere konuk oluyor ve performansında çalacakları ile ilgili ipuçlarını bizlerle paylaşıyor.

soundcollage'ın kendi parçalarını dinlememizin dışında ayrıca bizlerle beğendiği ve kendisine üretim sürecinde katkıda bulunan müzikleri de sizlerle paylaşacağız.

B yüzü her salı gecesi 12'de 94.9 Açık Radyo'da.

byuzu.blogspot.com
byuzu09@gmail.com
myspace.com/byuzu09
myspace.com/thesoundcollage
myspace.com/hugomanuel

Monday 6 September 2010

B yüzü yetmiş ikinci program: B yüzü seçkisi

Merhabalar,

B yüzü'nün 7 Eylül Salı gecesi yayınlanacak olan yetmiş ikinci programında konsept olmayacak. B yüzü programcıları kafalarına göre çalacak. Birkaç ipucu vermekte sakınca yok tabii ki; yarın resmen yayınlanacak olan yeni Interpol ve Grinderman albümlerinden bir şeyler dinleyebilir ve üç yıl önceki Tool İstanbul konserini anabiliriz belki.

B yüzü her salı gecesi 12'de 94.9 Açık Radyo'da.

byuzu.blogspot.com
byuzu09@gmail.com